Tapas excursie Malaga met je eigen gids

Tapas excursie Malaga met gids

Tapas eten in Malaga met je eigen gids? Deze vier uur durende Málaga Tapas Tour met eigen gids is een echte tóp excursie voor fijnproevers. Ontdek de traditionele gerechten en enkele verborgen schatten van deze heerlijke stad.
In samenwerking met de Food-sherpas uit Málaga is deze culinaire excursie met zorg voor jullie samengesteld.
Zeven tapasbars, restaurants en hotspots voor fijnproevers met een bezoek aan de markt Atarazanas staan voor je op het programma.  Wil je ontdekken waar de chefs van Malaga hun inkopen doen en waar je van de beste tapas in de stad genieten kan? Dan is dit de tour voor jou!

Geniet van gemarineerde olijven in Málaga-stijl, neem een ​​glaasje van de typische lokale wijn, breng een bezoek aan de overdekte markt en probeer dan meteen de beroemde gefrituurde sardientjes maar eens uit.
Proef verschillende Iberische hammen, met de hand gesneden, door een bekwame hammeester.
Ontdek lokaal gemaakte specialiteiten en tapas terwijl je door het oude centrum van Málaga wandelt!

De Málaga Tapas Tour begint met een bezoek aan de beroemde Atarazanas- markt, waar je kunt genieten van de prachtige kleuren en smaken en de diverse, seizoensgebonden producten van deze regio. Maak kennis met de standhouders en proef enkele van hun beste producten.

tapas en wijn excursie in malaga met je eigen gids. sunshine tours

Je leert hoe je drie verschillende soorten ‘Serrano hammen’ kunt onderscheiden, waaronder de wereldberoemde en zeer gewaardeerde Iberische Bellota ham uit de regio.
We proeven deze, met de hand  gesneden hammen wanneer we een kleine speciaalzaak bezoeken die door een familie wordt beheerd.

Het zijn niet alleen de traditionele tapas die de lokale gastronomie van Málaga weerspiegelen. Het zijn ook de tapas met een moderne twist, omdat ze altijd geïnspireerd zijn op verse ingrediënten en authentieke recepten. Een goed voorbeeld is de overheerlijke pil-pil garnalen ‘wrap’ van het bekende restaurant Uvedoble.

Gedurende de hele tour wordt je begeleid door een expert in de eetcultuur van Málaga, die een grondige kennis heeft van de best bewaarde voedsel geheimen van de stad.

Mis deze kans niet om op de beste plekken in Malaga te eten en ontdek verborgen parels waarvan zelfs de lokale bevolking niet op de hoogte is!

Over je reservering

Deze Málaga Tapas Tour is voor volwassenen en kinderen en begint elke dinsdag tot zaterdag, om 11 uur in de ochtend.
Prijs: 58 euro voor volwassenen en 30 euro voor kinderen onder de 16 jaar.
Ontmoetingspunt: Calle Marqués de Larios 18.

Reserveer via: het formulier van Sunshine Tours
Vergeet je reisgids voor de stad Malaga niet te bestellen. reisgids Malaga