Bezienswaardigheden Malaga

reisgids málaga bezienswaardigheden

De belangrijkste bezienswaardigheden Malaga

Malaga heeft enorm veel te bieden en de stad heeft als groot voordeel dat het merendeel van de bezienswaardigheden van Malaga  zich bevinden in het historisch centrum van de stad. Bijna alles is te voet te bezichtigen. De onderstaande links geven je alvast een goed beeld van de toeristische trekpleisters en de andere culturele, historische en culinaire hoogtepunten van deze prachtige stad.

In deReisgids voor de stad Malaga is uitgebreid aandacht besteed aan de vele interessante bezienswaardigheden en tips. Zo kun je onder andere kennis maken met Malaga’s grootste schatten zoals de Moorse vesting ‘Alcazaba’, het Romeins theater en de imposante Kathedraal van Malaga.

Een wandeling voert je mee naar de stierenarena, gezellige dagmarkten, groene stadsparken, het bijna futuristisch aandoende havengedeelte ‘Muelle Uno’ met zijn vele winkels en restaurants en naar indrukwekkende gebouwen zoals het gemeentehuis, het bisschoppelijk paleis en het Malaga museum.

Malaga kent vele musea en in de uitgebreide selectie ontbreken het Picasso museum en het museum Carmen Thyssen vanzelfsprekend niet maar wat te denken van het schitterende en razend populaire glasmuseum of het flamenco-museum… Je zal tijd tekort komen.

Wil je alvast even lezen hoe een tweedaagse stedentrip in Malaga er uit zou kunnen zien; Klik hier.

 Reisgids Malaga bestellen

 facebook-button