Vegetarische restaurants in Malaga

Vegetarische restaurants in Malaga. De leukste vegetarische restaurants in Malaga op een rijtje. Reisgids Malaga ging voor je op zoek. 

Nu ben ik zelf geen vegetariër maar evengoed heb ik onderstaande vegetarische restaurants in Malaga centrum met plezier voor je bezocht. Opvallend zijn de lage prijzen en de goede sfeer. Ik ben als rasechte carnivoor misschien niet de aangewezen persoon om de restaurants te beoordelen dus hou ik het neutraal. Een hele grote bult kan je je niet vallen met deze prijsjes.
TIP: zeker voor de avonden is het aan te raden even te reserveren.

Vegetarische restaurants in Malaga

Vegetarisch restaurant El Calafate

 

El Calafate

Calle Andrés Pérez, 6 Malaga
13.00 tot 23.00 uur. Op zondag gesloten

Iedere keer als ik hier langs loop zie ik wisselende openingstijden dus informeer even van tevoren.
Dit minimalistisch ingerichte, vegetarische restaurant ligt in het centrum van Malaga en is populair bij zowel inwoners als bezoekers. Je eet er prima maar verwacht beslist geen culinaire hoogstandjes.
Iedere maand maakt de keuken een volledig driegangen lunch of diner voor het luttele bedrag van onder een tientje voor de lunch en voor twaalf euro voor de avond. Let op: je kunt hier niet buiten eten.

Vegetarisch restaurant El Vegetariano de Alcazabilla

El Vegetariano de Alcazabilla

Calle Pozo del Rey 5 Malaga
13.00 – 16.00 en 19.00 tot 23.00 uur. Op zondag gesloten

Een vrolijk klein vegetarisch restaurant met een gezellig terras. Je vindt El Vegetariano in een zijstraatje, vlak naast het Romeins theater en het Alcazaba .
Je kunt er terecht voor zowel lunch als diner en je eet van de eenvoudige maar gevarieerde kaart of kiest voor het dagmenu.
Mocht je een beetje van alles willen eten, dan kies je gewoon voor hun ‘combinados’.
Redelijk geprijsd en één en al vriendelijke, Spaanse gezelligheid!

vegetarisch restaurant in Malaga

Vegetarisch restaurant Canadú in Malaga

Canadú

Plaza de la Merced 21 Malaga
13.15 – 16.15 en 19.30- 23.30 uur

Op het gezellige en drukke plein Plaza de la Merced vind je dit kleine vegetarische restaurant met buitenterras. De menukaart is goed samengesteld en netjes geprijsd. Ook veganistische en glutenvrije gerechten zal je op de kaart kunnen vinden.
Indien gewenst zijn er zeer betaalbaar drie- of vier gangen menu’s verkrijgbaar. Vergeet hier vooral niet een nagerecht te nemen. Lekker hoor. Vriendelijk personeel.

biologisch eten in Malaga

Restaurant Astrid in Malaga. Organica y sana

Restaurant Astrid

Calle Calderón de la Barca 6. Malaga
13.00 – 16.00 en 20.00 – 00.00 uur

Let op. Het trendy restaurant Astrid is er niet uitsluitend voor vegetariërs  Hier staat ook vlees- en vis op de kaart maar ieder product is biologisch, uitstekend van kwaliteit en een vegetariër zal hier beslist een fijne keuze kunnen maken uit het assortiment. Een hele goede plek om te zijn wanneer je gezelschap bestaat uit vegetariërs en niet vegetariërs.
Voor ieder wat wils en de keuken is goed bekend met eventuele diëten. Iets duurder dan bovengenoemde restaurants maar al met al toch heel redelijk geprijsd. Ook hier is een buitenterras aanwezig.

Vegetarische restaurants in Malaga.

Hierboven staan de bekendste vegetarische restaurants in Malaga vermeld maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar ‘gewone’ restaurants die een groot aanbod aan vegetarische gerechten op de kaart hebben staan en daar zijn er in Malaga meer dan voldoende van. Vooral de typische tapas restaurants in de stad hebben vaak een ruime keuze aan tapas zonder vlees of vis.