Wie ben ik

Anne Pennekamp, auteur van de reisgids Málaga

Anne Pennekamp, mede-eigenaar van Dos Cortados en auteur van de reisgids Malaga.

Reisgids Malaga

Samen met mijn partner Alexander heb ik voor ons werk bijna heel Spanje doorkruist en dat we in dit bijzondere land ooit eens zélf wilden gaan wonen, stond als een paal boven water. Maar waar?
Het verlangen naar een zonnig klimaat dreef ons steeds verder naar het zuiden. Aan Málaga hadden we geen seconde gedacht en maakten zelfs grapjes over deze, in onze ogen, rare stad aan de Costa del Sol. Totdat we er jaren later arriveerden. Het werd een regelrechte openbaring.

De stad bleek elegant, de inwoners vriendelijk en gastvrij.
Kunst en cultuur in overvloed. De zee met haar stranden, de prachtige heuvels van ‘Axarquía’ in het zicht, de talloze terrassen, winkels, restaurants en tapasbars. De bijna altijd aanwezige zon en de ontspannen sfeer die er heerst….
Dit alles en nog veel meer heeft er voor gezorgd dat we hopeloos verliefd geworden zijn op deze trotse stad.
Málaga fungeerde lange tijd voornamelijk als aankomst- en vertrekplaats voor de talloze bezoekers aan het schitterende Andalusië maar inmiddels komt daar verandering in. Langzaam maar zeker wordt de stad ontdekt.
Terecht, want Malaga telt mee. En hóe!
Graag neem ik je mee op ontdekkingstocht in de Reisgids Malaga en wat zou het geweldig zijn als je na een bezoek aan deze stad zou zeggen: ‘Ze heeft gelijk hoor. Málaga is absoluut verrukkelijk.’

Anne Pennekamp
www.doscortados.eu

Reisgids Malaga bestellen

facebook-button