Fietsen huren in Malaga

fiets-huren-malaga

‘Ha, daar ben je weer’, roept de sympathieke, Engelse Kay die een zeer bekend fietsbedrijf heeft in Malaga. En inderdaad, daar ben ik weer. Toch zeker wel eens in de maand loop ik naar haar zaakje toe om voor een paar euro een fiets te huren en gezellig over de boulevard te trappen. Hoofd in het zonnetje. Ik vind het heerlijk.
Op de brede boulevard zie ik wandelaars, joggers, mensen op een segway en het kan allemaal. De boulevard is breed genoeg.
Halverwege mijn favoriete route stap ik af, zet de fiets op slot en loop het strand op. Bij één van de vele strandtentjes bestel ik een drankje, neem een portie gegrilde sardientjes en bekijk de gezellige drukte aan de waterlijn. Voor mij is fietsen een ideale manier om Malaga te verkennen. Er komen meer en meer fietspaden bij en de stad zelf is vlak dus het is vrij eenvoudig fietsen.


Vriend Alexander doet het anders. Hij huurt regelmatig een mountainbike en trekt de heuvels van Malaga in. Best pittig hoor maar de omgeving is schitterend en voor de sportievelingen onder ons een echte aanrader.
Er zijn in Malaga veel verschillende bedrijven die fietsen verhuren en het is eigenlijk altijd goed. Ook bieden deze fietsverhuur bedrijven gegidste excursies aan en zelfs een tapas tour op de fiets behoort tot de mogelijkheden dus mocht je de tijd hebben; fietsen in Malaga is een hele leuke manier om eens iets meer van de stad te zien. Een absolute aanrader.

Fietsen huren in Malaga? Deze leuke tour kan ik je van harte aanbevelen.
Fietstour in Malaga met gids.

Bestel hier je reisgids voor de stad Malaga

Geplaatst in Geen categorie, Leuk om te doen, Tips en adviezen en getagd met , , .