Winkelen in Malaga

Winkelen in Malaga

Winkelen in Malaga. De stad is er bij uitstek geschikt voor.
Als je wilt kan je je in Malaga dagen lang vermaken met winkelen. Hieronder een greep uit de meest bekende winkelstraten en winkelcentra van de stad.

Calle Larios

Lekker slenteren door de mooiste winkelstraat van Málaga. Calle Larios voert je vanzelf naar de volgende leuke winkelstraten waar je je uren kan vermaken.

Muelle Uno

Chique winkelen, eten en drinken in Malaga met uitzicht op zee en de Moorse vesting Alcazaba. Een belevenis! Het is bovendien heel fijn dat de winkkels hier op Muelle Uno ook op zondag geopend zijn.

De drie onderstaande, overdekte winkelcentra liggen dicht bij elkaar in de buurt, nét buiten het centrum.

El Corte Ingles

Adres: Avenida de Andalucía 4 Openingstijden: ma t/m za: 10.00-22.00 uur.
Op loopafstand van het historisch centrum ligt dit enorm grote en luxe warenhuis waar je net zo makkelijk een stukje kaas als een duur horloge vinden kan. Indien gewenst kan je er uren rondlopen.
TIP: 
Op het dak van de Corte Ingles op de zesde verdieping vind je de Gourmet Experience, een verdieping gevuld met met diverse luxe gourmet winkeltjes, restaurantjes en een ruim dakterras waar heerlijk gegeten kan worden. Geopend van 10.00 uur tot middernacht en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur.

Centro Comercial Larios

Adres: Avenida de la Aurora 25. Openingstijden: ma t/m za:10.00-22.00 uur.
Voor de modeliefhebbers is dit overdekte en centraal gelegen winkelcentrum een must. Het twee verdiepingen tellende gebouw heeft behalve meer dan 150 winkels ook fast food-restaurants, bars en ook de grote supermarkt Eroski is er te vinden. Als het in de zomermaanden erg warm is, is dit winkelcentrum een koele oplossing.

Plaza Mayor

Adres: Alfonso Ponce de León 3 – Dichtbij de luchthaven gelegen.
Openingstijden: Zondag t/m donderdag: 10.00 tot 01.00 uur.
Vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 03.00 uur.
De winkels sluiten in de regel om 22.00 uur.

Dit grote ‘winkelcentrum’ bestaat uit winkels, restaurants, bars, clubs en er is zelfs een bioscoop aanwezig. Via leuk aangelegde straatjes met fonteinen loop je van de ene naar de andere kant en je kan je er de hele dag vermaken. Er is tevens veel te doen voor kleine kinderen.
De complexen zijn grofweg verdeeld in twee helften. De ene kant is voor de shoppers en aan de andere kant vind je talloze restaurantjes, terrassen, een bioscoop, clubs en vermaak voor de allerkleinsten.

Centro Comercial Vialia

Adres: Calle de la Explanada de la Estación. Bij het treinstation van Málaga.
Iedere dag geopend van 10.00-22.00 uur
Ultra modern winkelcentrum met 120 winkels, bioscopen, fast food-restaurants en een hotel.
Heerlijk koel shoppen op dagen dat het buiten erg warm is.