Fiets huren Malaga

Fiets huren in Malaga

Het is erg leuk om in Malaga een fiets te huren.
Wat is er nu fijner dan de boulevard op je gemakje af te fietsen met de zon op je gezicht en met de blauwe zee pal naast je?
Een fiets huren is hier beslist niet duur en bovendien bieden de diverse fietsverhuurbedrijven een keur aan excursies aan. In dat geval komt altijd een ervaren gids met je mee.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een rustige stadstour, een sportieve tocht door de heuvels van Malaga en zelfs een complete tapas-tour met bezichtiging van diverse hoogtepunten in het centrum, staan op het programma.
Vanzelfsprekend kan je Malaga ook op eigen houtje te fiets gaan verkennen en dat is bijzonder leuk. Mijn favoriete route is de boulevard van Malaga. Heerlijk fietsen langs de zee en waar je maar wilt even stoppen voor een drankje of een hapje. Een fiets huren is helemaal niet duur en een bijzonder leuke ervaring.

Onderstaande fietsverhuur-bedrijven bevinden zich beiden vlakbij het toeristen informatiecentrum bij de haven.

Malaga Bike
Calle Trinidad Grund 4
Openingstijden: Iedere dag van 10.00 tot 20.00 (nov-maart: 10.00 tot 18.00 uur)

Bike-tours Malaga
Calle Vendeja 6
Openingstijden: Iedere dag van 10.00 tot 20.00 (nov-maart: 10.00 tot 19.00 uur)

 

Een bijzondere TIP; fiets- en wandel excursies in Malaga

Ga eens te fiets op excursie met je eigen Nederlandse gids en zie alle highlights in 3 uur

Ga je binnenkort  naar Malaga en wil je deze zonnige stad graag met gids per fiets of te voet ontdekken? Dan is een van de tours van Baja Bikes echt iets voor jou!

Kies bijvoorbeeld uit: 
Een uitgebreide Highlight fietstour
Een tapas fiets tour
Een alternatieve fietsroute
Een stadswandeling
Een privé tour met gids

Welke van bovenstaande tours in Malaga je ook besluit te boeken, jouw gids is altijd een Nederlandstalige local. Op deze manier is de informatie heel toegankelijk en de tour extra leuk.
Naast dat de gids veel vertelt over de bezienswaardigheden in deze fantastische stad, heeft de gids ook persoonlijke tips op het gebied van restaurants en leuke winkels paraat! Hier kun je dan op eigen gelegenheid naar toe, na afloop van een van onze tours in Malaga.

voor meer informatie en reserveren: Klik hier