Fiets huren Malaga

Fiets huren in Malaga

Het is erg leuk om in Malaga een fiets te huren. Mét of zonder gids.
Wat is er nu fijner dan de boulevard op je gemakje af te fietsen met de zon op je gezicht en met de blauwe zee pal naast je?
Een fiets huren is hier beslist niet duur en bovendien bieden de diverse fietsverhuur-bedrijven een keur aan excursies aan. In dat geval komt altijd een ervaren gids met je mee.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een rustige stadstour, een sportieve tocht door de heuvels van Malaga en zelfs een complete tapas-tour met bezichtiging van diverse hoogtepunten in het centrum, staan op het programma.
Vanzelfsprekend kan je Malaga ook op eigen houtje te fiets gaan verkennen en dat is bijzonder leuk. Mijn favoriete route is de boulevard van Malaga. Heerlijk fietsen langs de zee en waar je maar wilt even stoppen voor een drankje of een hapje. Een fiets huren is helemaal niet duur en een bijzonder leuke ervaring.

Wil je in Malaga een fiets huren zonder gids? Klik dan hier.

 

 

Een bijzondere TIP: Fiets- excursie in Malaga met Nederlandse gids

Ga eens te fiets op excursie met je eigen Nederlandse gids en zie alle highlights in 3 uur. Ga je binnenkort  naar Malaga en wil je deze zonnige stad graag met gids per fiets ontdekken? Dan is een tour van FiaFia heel erg geschikt. De Nederlandse gids Wendy woont in Malaga en weet er de weg! Ze vertelt niet alleen erg leuk over de stad; na drie uur fietsen met Wendy is het alsof je de stad al heel goed kent. Het is een ontspannen fietstocht met veel informatie en het fijnste is wel dat FiaFia heel veel waarde hecht aan hele goede fietsen en hebben daarom al hun solide fietsen uit Nederland laten komen.
Al met al een hele grote aanrader.

Klik hier voor een fietsexcursie Malaga met FiaFia