Excursies vanuit Malaga

excursies Andalusie vanuit Malaga met Sunshine Tours

Andalusië is één van de allermooiste delen van Spanje. Met een enorme variëteit in landschappen, de rijke historie, zijn vriendelijk inwoners, de heerlijke keuken en uiteraard het fantastische klimaat, is het een van de beste vakantiebestemmingen in Europa. Een onvergetelijke ervaring
Sunshine Tours biedt de vakantieganger een aantal unieke tours, excursies en dagtrips om het verblijf in Andalusië tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze tours zijn allemaal kleinschalig of privé en worden aangeboden door onszelf of door andere gepassioneerde professionals.
In bepaalde gevallen kunnen privé-tours op maat worden aangeboden. Daarnaast bieden we ook activiteiten voor grotere gezelschappen als onderdeel van bedrijfsuitjes, incentives, familie-uitjes en verenigingsreizen.

Voor kleine groepen van 2 tot 6 personen reizen we met onze comfortabele Land Rover. Voor grotere groepen verzorgen we een mini-bus of een grotere reisbus.
Ga met ons mee en ontdek Andalusië!

excursies-tours door Andalusie met Sunshine Tours

Met z’n tweetjes of met een groep op excursie door Andalusie

Sunshine Tours Andalusië verzorgt uw individuele excursie evenals complete arrangementen voor groepen en bedrijven in de stad Málaga en andere bestemming binnen Andalusië.
Komt u met een groep vrienden of voor een bedrijfs incentive of teamweekend naar Malaga of omgeving en bent u op zoek naar passende groepsactiviteiten, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Excursies naar Sevilla, Cordoba, Granada, Ronda, natuurtours of de beroemde Caminito del Rey

In afstemming op uw wensen kunnen wij tal van activiteiten organiseren voor uw excursie in de provincie Malaga.
Zo is het mogelijk om een dagexcursie te doen naar één van de Spaanse koningssteden Sevilla, Cordoba of Granada (inclusief het Alhambra) of kunt u kiezen voor een actieve dag in en rondom het beroemde Ronda, een populaire excursie naar de witte dorpen (Axarquia) of de Caminito del Rey.
In alle gevallen zorgen wij voor passend vervoer, afgestemd op de grootte van groep en uw wensen.

excursie tour Caminito del Rey met Sunshine Tours

Excursies in Malaga stad

In de stad Málaga zelf zijn er tal van mogelijkheden voor excursies op cultureel of culinair gebied. Wat te denken van een gegidste stadstour met een Nederlandse Málaga specialist, een fietstour langs de belangrijkste hoogtepunten van de stad of een culinaire tapas/wijntour langs de leukste bars en bodegas van de stad.

Heeft u zelf wensen of ideeën? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij, Anne en Alexander, zijn de schrijvers en uitgevers van de Reisgids voor de stad Málaga en kunnen u voorzien van de leukste insiders tips om jullie verblijf in Málaga tot een absoluut onvergetelijke ervaring te maken.
Of u nu wilt gaan voor natuur, cultuur, kunst, culinair of een combinatie hiervan, wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend informatie aan op de website van Sunshine Tours Andalusie