Feesten en evenementen in Malaga

Malaga feesten en evenementen

Malaga kent vele feesten en evenementen en ze worden uitbundig gevierd.
Denk je eraan om vlucht en hotel ver in het vooruit te reserveren voor de belangrijke feestweken?

Je weet misschien wel dat de Spanjaarden gek zijn op feesten. Je kan het zo gek niet verzinnen of er wordt wel weer iets georganiseerd en vooral in de zomermaanden zijn ze er druk mee.
Sinds wij in Malaga wonen, kunnen we het bijna niet meer bijbenen maar proberen toch er zoveel mogelijk van mee te krijgen.
Feesten en evenementen in Malaga worden meestal groots aangepakt en de organisatie hierachter is enorm want als ze iets doen, dan doen ze het goed.
Natuurlijk zijn de Semana Santa en de Feria van Malaga het meest bekend en hotels zijn vaak al tijden in het vooruit volgeboekt maar ook de kleinere feesten zijn eigenlijk altijd de moeite waard.
Hieronder vind je een selectie van de belangrijkste feesten van Malaga maar er is nog zoveel meer te beleven en vergeet niet dat ieder dorpje of stadje in de omgeving van Malaga ook zo hun eigen feesten hebben. Als je zou willen zou je bijna iedere dag een feest kunnen bezoeken in de zomerperiode. Vooral de oogstfeesten aan het einde van de zomer zijn de moeite waard.
Loop tijdens je bezoek  vooral even het Toeristen Informatie bureau van Malaga binnen. Zij kunnen je uitstekend informeren over de verschillende feesten en evenementen.