Malaga stadswandeling

Stadswandeling Malaga

Toen wij nog in Nederland woonden, zijn we drie keer terug gevlogen naar Malaga om de stadswandeling voor de reisgids Malaga in kaart te brengen.

Helemaal geen straf natuurlijk want voor ons is er bijna niets fijners denkbaar dan op je gemak rondlopen in onze favoriete stad.
Gewapend met fototoestel, pen en papier liepen we de verschillende routes keer op keer en als het aan ons had gelegen dan was het een wandeling van acht uur geworden maar dat is natuurlijk niet de bedoeling dus moest er gekozen worden. Wikken en wegen. Doen of niet doen?
Pas tijdens ons derde bezoek aan Malaga werd ons duidelijk hoe we de bezoeker een optimale stadswandeling konden bieden en we zijn trots op het resultaat.

Vanzelfsprekend worden de belangrijke hoogtepunten tijdens deze Stadswandeling Malaga niet overgeslagen.
Via de kathedraal, de Moorse vesting Alcazaba en het daarboven gelegen paleis nemen we je o.a. mee naar het moderne en oergezellige havengedeelte ‘Muelle Uno’, de fantastische versmarkt ‘Atarazanas’, diverse kerken, smalle, oude steegjes en nog zoveel meer moois.
De stadswandeling neemt al met al een dikke twee uur in beslag maar als je besluit de nodige bezienswaardigheden ook te gaan bezoeken, ben je vanzelfsprekend meer tijd kwijt.
Aan jou de keuze. Alle informatie en extra tips staan met gekleurde bolletjes duidelijk en helder aangegeven in onze reisgids voor de stad Malaga.
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Leuk om te doen en getagd met , .