Appartement in Malaga

Bij wie huur je het ideale vakantie appartement voor je verblijf in Malaga? 

* Persoonlijk  * Comfortabel  * Centraal gelegen * Nederlandse eigenaren * Modern en compleet ingericht * prijzen vanaf 55 euro per nacht

Malaga heeft talloze hotels en appartementen en het kost even tijd om de juiste keuze te maken. Ik weet er alles van want ik heb er talloze malen gelogeerd. 

Van croissants naar tapas

Mijn Nederlandse vrienden Marco en Rob besloten een jaar geleden hun succesvolle B&B in Frankrijk te verkopen en te vertrekken naar het zonnige Malaga en dat bleek een uitstekende keuze. Ze zijn tot over hun oren verliefd op de stad en inmiddels hebben ze twee hele leuke, moderne en vooral comfortabele appartementen aangekocht en helemaal klaar gemaakt voor de vakantieverhuur.

huur appartement Malaga

Huur hier je favoriete appartement in Malaga

De appartementen Calle Aqua en Calle Gordon (voor 2/3 personen) bevinden zich respectievelijk op 5 en 10 minuten loopafstand van het bekende plein Plaza de la Merced in het centrum. De appartementen hebben een dakterras en Calle Agua heeft zelfs een klein zwembad op het dak. 

De jongens ontvangen je persoonlijk bij aankomst en maken je meteen wegwijs in Malaga centrum. Hoe fijn wil je het hebben! Zelf wonen ze ook in Malaga en zijn altijd in de buurt voor het geval er iets aan de hand zou zijn. Ze kennen de restaurantjes en tapasbars op hun duimpje en kunnen je met raad en daad bijstaan. Ook ligt er een exemplaar van de reisgids voor de stad Malaga voor je klaar in het appartement die je gebruiken kan tijdens je verblijf in Malaga en zo mis je helemaal niets van deze heerlijke en gastvrije stad. Al met al een hele grote aanrader en zeer vriendelijk geprijsd.

Lezers-aanbieding: Bij verblijf van minimaal vijf dagen: Een fles cava en een lekker tapas-diner voor twee.
De aanbieding is
geldig voor een verblijf tot 1 juni 2018. Geef deze code door in je e-mail naar de eigenaren.
Code: ReisgidsMalaga

huur appartement Malaga vakantie

Appartement in Malaga

Calle Agua

* voor 2 of 3 personen * Zwembad * Dakterras * Stadscentrum * Spaanse binnenplaats * Comfortabele boxspring bedden * Eigen keuken * Airco. 

Dit recent gerenoveerd 1-slaapkamer appartement in een traditioneel Andalusisch gebouw, is een oase van ‘stadsrust’ in het centrum en vlakbij Plaza de la Merced. In de ‘hustle and bustle’ van Malaga: winkeltjes, (tapas)bars en supermarkten. Het appartement heeft moderne voorzieningen voor een prettig verblijf. De slaapkamer is gelegen aan de binnenplaats, dus stil. Gebruik van zwembad. Strand op 15 min lopen. 

Calle Gordon 

* Voor 2 personen * Verblijven tussen de Spanjaarden in de Barrio Victoria * Stadscentrum * Moderne inrichting * Comfortabel boxspring bed * Airco * Eigen keuken

Recentelijk gerenoveerd, moderne inrichting en lekker dicht in de buurt van de gezellige drukte van het historisch centrum met al haar tapasbars, winkels en restaurants. Het strand ligt op 25 minuten lopen of 10 minuten met de bus. 

Neem voor meer informatie of een reserverings-verzoek contact op met Marco of Rob.  Ze geven je alle informatie die je maar nodig zult hebben.

website: Facebook    mail: info@malaga-feeling.com

Jullie gastheren in Malaga